FINNE

Simply the Finest

hero gift card GIFT CARDS

Oferă cadoul perfect

Fă-i pe cei dragi să strălucească cu ajutorul cardurilor cadou FINNE, perfecte pentru orice ocazie.

Informații Card Cadou

Cardul cadou Finne oferă clienților posibilitatea de a alege unul sau mai multe produse din magazinul online finne.ro.

Puteți achiziționa unul sau mai multe Carduri Cadou cu o valoare cuprinsă între 200 și 1.000 de lei și acestea au o serie unică, pentru o singură comandă. Clientul final poate cumpăra orice de pe finne.ro. Cardul Cadou poate fi aplicat, sub formă de reducere, unei singure comenzi, iar valoarea cardului cadou se deduce din valoarea totală a comenzii.

 

Prin completarea datelor în formularul de cerere Card Cadou Finne, vă asumați că datele dvs., mesajul și cardul cadou vor fi atașate contului dvs. de client.

 

Cardurile cadou au o durată nelimitată de la data achiziționării, online pe finne.ro. Ele pot fi plătite exclusiv online sau cu ordin de plată și vor fi livrate pe e-mail la adresa dvs., după ce comanda a fost procesată.

 

Cardul Cadou este un mijloc de plată, nu se aplică reduceri sau alte beneficii acordate membrilor FINNE Club la achiziționarea sa. Nu poate fi plătit cu alt voucher, acestea nu pot fi combinate. Acestea sunt vouchere, fiind un mod de plată. Valoarea produselor trebuie să fie întotdeauna mai mare decât valoarea Cardului Cadou. Nu poate fi rambursat și valoarea Cardului Cadou nu poate fi schimbată în bani.

Cardul Cadou poate fi comandat și livrat electronic, direct la adresa de e-mail a destinatarului, care va putea să se bucure imediat de cadoul primit.

 

 

Întrebări și răspunsuri

Pot adăuga Cardul Cadou primit după plasarea unei comenzi? 

 

Dacă ați trimis deja comanda, nu puteți adăuga un Card Cadou. Pentru a-l folosi, comanda trebuie reînnoită. Seria Cardului Cadou este valabilă pentru o singură comandă, unde veți primi o reducere imediată egală cu valoarea cardului. Dar nu permite achiziționarea altui card cadou de la Finne.

 

Ce se întâmplă dacă returnez produsul plătit cu un Card Cadou?

 

Dacă returnarea se face în perioada de valabilitate a cardului cadou, veți primi un cod nou care va avea aceeași valoare ca valoarea cardului cadou aplicat produsului returnat. Noul cod va fi disponibil atât în contul dvs. de client, secțiunea Vouchere și Carduri Cadou, cât și pe e-mail. Va fi valabil timp de 30 de zile de la acceptarea returnării, la care se adaugă numărul de zile rămase disponibile din valabilitatea cardului inițial.

Dacă ați returnat un produs după expirarea perioadei de valabilitate a cardului cadou, acesta va fi valabil timp de 30 de zile de la data acceptării returnării.

 

Pot primi Cardul Cadou în format fizic?

 

Cardul Cadou poate fi comandat și livrat electronic, direct la adresa de e-mail a destinatarului, care va putea să se bucure imediat de cadoul primit.

Înscrie-te în FINNE CLUB

pentru a obține discounturi speciale de ziua de naștere și alte reduceri extra în timpul anului


Ești de acord cu Politica de Confidențialitate.

Select your currency
loading gif

Available Coupon

X