FINNE

Simply the Finest

Reguli FINNE Club

Oricine poate deveni membru al clubului FINNE. Membru poate fi confirmat prin obținerea unui card digital de membru de bronz, argint, aur sau platină prin intermediul clubului FINNE. Acest card nu este un card de credit, ci un card de loialitate, pe baza căruia deținătorii pot beneficia de un set de avantaje la achiziționarea produselor FINNE.

Avantajele membrilor FINNE Club

  • Reducere extra de 10% la ziua de naștere
    Oferită pentru o singură tranzacție în luna aniversării. Cadoul este de 100 de puncte, respectiv 50 de lei pe care aveți 30 de zile de la ziua în care v-ați născut să le utilizați cum doriți.
  • Invitații la evenimente organizate de FINNE
  • Campanii Reduceri Speciale – doar pentru membrii clubului, pe baza punctelor legate de pragurile de bronz, argint, aur, platină și membru pe termen nelimitat

FINNE își rezervă dreptul de a opri programul în orice moment, notificând clienții cu 30 de zile în avans despre această decizie. Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi procesate doar în scopuri de analiză. Ele nu vor fi transferate către alte baze de date; Conform legii menționate, pot fi făcute modificări sau opoziții privind datele personale.

Acest program FINNE CLUB este organizat de SC AMI DE SANTE SRL, ca „Organizator”.

Accesați clubul FINNE de aici

Select your currency
loading gif

Available Coupon

X